Mike Bot

De man achter Mikebot-Photographs is Mike.
Van beroep ben ik elektrotechnicus, vakidioot, allround techneut en mijn hele carrière al werkzaam in de energiebranche. Daarnaast heb ik mijn hele leven al een fascinatie voor fotografie. Diverse camera’s en telefoons heb ik hobbymatig al versleten aan het maken van foto’s. Sinds 2016 ben ik mijzelf echt gaan verdiepen in de techniek van het fotograferen, en heb toen mijn eerste professionele spiegelreflex camera gekocht. Jaren later heb ik eindelijk van mijn passie mijn werk gemaakt en ben vooral als stockfotograaf actief. Tevens ben ik ook actief in natuur-, urban-, portret- en productfotografie. Vanuit mijn werk in de energiebranche heb ik altijd vanuit het perspectief van de klant gekeken. Dit is voor het werk van een fotograaf onmisbaar. Hierin probeer ik mijzelf ten opzichte van andere fotografen te onderscheiden door met mijn kennis en ervaring in mijn dagelijkse werk met klanten, samen met de kennis en ervaring in fotografie de wens van de klant hier in mee te nemen.